HOTELL-TV

Integrerade TV- och bokningssystem för hotell

HOTELL-TV

GENOMTÄNKTA LÖSNINGAR FÖR HOTELL-TV

Hotell-TV är tänkt att vara mer än bara underhållning. Visst erbjuder den avkoppling för gästerna, men även tillgång till nyheter och annan viktig information. På ett hotell kan TV:n användas även till att förmedla information om hotellets service och tjänster, vilket gör den till ett mycket användbart verktyg för marknadsföring och information.

Speeron erbjuder TV-system som både fungerar fristående och som kan integreras med övriga system på hotellet.

OTRUM Enterprise

OTRUM Enterprise är TV och mycket mer. Här har du möjlighet att använda dig av existerande infrastruktur såsom koaxial-ledningar, Ethernet-installationer eller Wi-Fi för att fördela signalerna till respektive enhet. Detta system för Smart-TV är byggt på en HTML5-baserad lösning vilket ger stor flexibilitet och möjligheter till individuellt anpassat innehåll. OTRUM Enterprise fungerar på allt från TV till surfplattor och telefoner där en smidig användarupplevelse gör systemet enkelt för alla typer av användare. Systemet har kraftfulla verktyg för anpassning och branding.

Styrning via digital huvudcentral

Vår digitala huvudcentral ser till att varje rum får kristallklar bild levererad, antingen via IP-TV eller DVB-C/T.

Systemet ger er möjlighet att anpassa utbudet, till exempel genom att ge gästerna möjlighet att beställa extra kanalpaket, boka roomservice eller SPA-behandlingar direkt via sin TV, ge gästerna information via egna informationskanaler och mycket mer.

Informationskanalerna hanteras via ett användarvänligt webbgränssnitt som gör det enkelt för hotellets personal att anpassa innehållet. Innehåll såsom hotellrestaurangens meny, evenemang i staden eller rabatterbjudanden kan uppdateras dagligen och ger er stora möjligheter att använda varje rums hotell-TV som en effektiv marknadsföringskanal.

Kanalutbud

Speeron erbjuder kanalpaket från Canal Digital, vilket ger er stora möjligheter att anpassa utbudet till olika smaker och önskemål. Canal Digital erbjuder det största antalet HD-kanaler på marknaden vilket ger er kristalloch ger er möjlighet att välja bort de kanaler som är oönskade.

Baspaketet innehåller de standardkanaler som hittas i marksänd TV, men i huvudsak som HD-kanaler. Det finns även ett familjepaket som erbjuder ett brett utbud av kanaler som täcker de flesta behov och önskemål med såväl svenska som internationella kanaler.

Som tillägg finns C More-paketen som är uppdelade i olika kategorier såsom sport, film & serier, eller ett fritt valt paket där man får välja de kanaler man själv önskar ur respektive kategori.

Att välja digital-TV ger många fördelar. Gästerna får tillgång till digital programinformation via fjärrkontrollen med information om pågående och kommande sändningar. Det går även att programmera alla TV-apparater centralt i systemet och allt fjärrövervakas via ett webbgränssnitt.

Licenser för offentlig visning

I offentliga lokaler där man önskar erbjuda TV-innehåll för en större publik är det viktigt att man har rätt licenser. Vi hjälper er gärna med detta så att ni kan erbjuda hotell-TV även i hotellets restaurang, gym, reception eller bar.

Ge dina kunder den ultimata hotellupplevelsen!