HOTELL-TV

Integrerade TV- och bokningssystem för hotell

INTEGRATION MED BOKNINGSSYSTEM FÖR HOTELL

FULL INTEGRATION MOT ERA BOKNINGSSYSTEM

Ett effektivt bokningssystem är A och O för att kunna driva ett hotell på ett professionellt och effektivt sätt. Våra lösningar för bokning erbjuder moderna tjänster som underlättar upplevelsen för både hotellets personal och gästerna.

Traditionell incheckning i lobbyn, en terminal för att kunderna ska kunna checka in själva vid entrén eller web check-in i förväg - allt är möjligt med våran bokningssystem. Välj själva det som passar er hotellverksamhet bäst.

Vår plattform är aktivitetsbaserad och ger er därigenom möjligheten att skapa anpassade arbetsflöden som passar till hur just ni önskar utnyttja systemet för att ge gästerna bästa möjliga upplevelse.

Systemet kommer förstås fulladdat med standardaktiviteter såsom identifikation av gästen, incheckning, utcheckning, bokningsinformation, betalning, reservationer och möjlighet till merförsäljning. Därutöver kan vi skräddarsy ytterligare funktioner som ni önskar lägga till.

Anpassningsbart gränssnitt

Då de grafiska gränssnitten i vårt bokningssystem är baserat på XAML finns det nästan obegränsade möjligheter att anpassa utseendet så som ni önskar. Detta är givetvis viktigt för att gränssnittet skall stämma väl ihop med resten av hotellets visuella image.

Gränssnittet går givetvis att få på flera språk så att kunderna själva kan välja det som passar dem bäst.

Systemet är mallbaserat så att hela hotellet eller hotellkedjan har färdiga standardinställningar där hårdvara, mjukvara och gränssnitt ligger förberedda så att det går snabbt och smidigt att sätta upp nya kiosker eller key card dispensers. Konfigurationen sköts från en central server.

Checka in på webben

Precis som att det är möjligt att checka in online inför en flygresa har du möjlighet att erbjuda en likadan lösning för ditt hotell. Systemet skickar ut ett e-postmeddelande med information till kunden. Genom att klicka på länken kommer kunden till incheckningssidan via sin dator, surfplatta eller mobil och kan där kontrollera eller ändra uppgifter, betala med mera.

När incheckningen är klar får gästen sitt rumsnummer och den hotellinformation som du önskar delge samt en kod som sedan används för att hämta ut nyckelkortet i den terminal som finns på hotellet.

Många gäster uppskattar automatiserad service av det här slaget då det gör det möjligt att checka in och få tillgång till rummet vid valfri tidpunkt på dygnet och utan att behöva stå i kö.

Stationer för incheckning och nyckelutlämning

Vårt bokningssystem erbjuder två lösningar för att göra det enkelt för kunder att själva checka in och hämta ut sina nyckelkort.

Vi låter dina gäster checka in eller ut på mindre än en minut. Det finns även möjlighet att integrera en betalningslösning med en inbyggd terminal för kortbetalning.

Vi låter gästen hämta ut rumsnyckeln, antingen genom den kod som gästen får vid incheckning på webben eller genom att först checka in med hjälp av Kiosk-terminalen.

Erbjud mervärde för gästerna

Vårt bokningssystem ger dig stora möjligheter till merförsäljning. Låt gästerna boka tilläggstjänster såsom room service, frukost, taxiresor eller sightseeing direkt vid incheckningen eller vid valfri tidpunkt under vistelsen.

Vi hjälper er gärna att ta fram önskade funktioner som är anpassade till just er verksamhet.

För smidig och effektiv in- och utcheckning!