HOTELL-TV

Integrerade TV- och bokningssystem för hotell

HOTELL-TV

GENOMTÄNKTA LÖSNINGAR FÖR HOTELL-TV

Hotell-TV är tänkt att vara mer än bara underhållning. Visst erbjuder den avkoppling för gästerna, men även tillgång till nyheter och annan viktig information. På ett hotell kan TV:n användas även till att förmedla information om hotellets service och tjänster, vilket gör den till ett mycket användbart verktyg för marknadsföring och information.

Vi erbjuder TV-system som både fungerar fristående och som kan integreras med övriga system på hotellet.

Enterprise

Enterprise är TV och mycket mer. Här har du möjlighet att använda dig av existerande infrastruktur såsom koaxial-ledningar, Ethernet-installationer eller Wi-Fi för att fördela signalerna till respektive enhet. Detta system för Smart-TV är byggt på en HTML5-baserad lösning vilket ger stor flexibilitet och möjligheter till individuellt anpassat innehåll. Enterprise fungerar på allt från TV till surfplattor och telefoner där en smidig användarupplevelse gör systemet enkelt för alla typer av användare. Systemet har kraftfulla verktyg för anpassning och branding.

Styrning via digital huvudcentral

Vår digitala huvudcentral ser till att varje rum får kristallklar bild levererad, antingen via IP-TV eller DVB-C/T.

Systemet ger er möjlighet att anpassa utbudet, till exempel genom att ge gästerna möjlighet att beställa extra kanalpaket, boka roomservice eller SPA-behandlingar direkt via sin TV, ge gästerna information via egna informationskanaler och mycket mer.

Informationskanalerna hanteras via ett användarvänligt webbgränssnitt som gör det enkelt för hotellets personal att anpassa innehållet. Innehåll såsom hotellrestaurangens meny, evenemang i staden eller rabatterbjudanden kan uppdateras dagligen och ger er stora möjligheter att använda varje rums hotell-TV som en effektiv marknadsföringskanal.

Ta med ditt eget innehåll

Revolutionera underhållningen på rummet. Vi erbjuder den ultimata gästupplevelsen för underhållning på hotellrummet. Från enkla TV-apparater med kanaler för digital-TV till en helt interaktiv TV-upplevelse för gästen med ett flertal funktioner för delning (med gästens egen enhet), filmer, sport, möjlighet till flera tjänster för beställning på webben (mat, taxi, restaurang med mera) - allt kopplat till våran plattform. Genom att kombinera alla tjänster från webben via Vår platform blir detta till en världsledande gästlösning för hotellrum.

Vi har utvecklat och designat det enklaste sättet för gäster att streama sitt eget innehåll på hotellrummets TV-skärm. Denna lösning kan användas med all slags hårdvara såsom Chromecast, Apple-TV och Bluetooth-högtalare (ljudstreaming). Systemet kan användas separat eller tillsammans med ett TV-system för sömlös navigation, både med enheter kopplade med kabel och trådlöst samt med alla nätverksleverantörer.

Vår mjukvara skapar en säker uppkoppling för gästens egna enhet(er) med hotellrummets specifika Chromecast (eller annan hårdvara) med hjälp av en enkel uppkopplingsmetod. Denna kan sättas upp på ett flertal olika sätt:

-Lösenord via TV:ns startskärm
-Koppling till hotellets hanteringssystem
-QR-kod

Därefter kan gästen enkelt använda sina egna konton för Netflix, HBO, Spotify osv på hotellrummet och fortsätta att se sina favoritprogram, serier och filmer. Detta bidrar till en högre kundnöjdhet och en möjlighet att minska kostnaden för kanalpaket.

Vi stödjer casting från bland annat iOS- och Android-enheter.

Kanalutbud

Vi erbjuder kanalpaket från Canal Digital, vilket ger er stora möjligheter att anpassa utbudet till olika smaker och önskemål. Canal Digital erbjuder det största antalet HD-kanaler på marknaden vilket ger er kristalloch ger er möjlighet att välja bort de kanaler som är oönskade.

Baspaketet innehåller de standardkanaler som hittas i marksänd TV, men i huvudsak som HD-kanaler. Det finns även ett familjepaket som erbjuder ett brett utbud av kanaler som täcker de flesta behov och önskemål med såväl svenska som internationella kanaler.

Som tillägg finns C More-paketen som är uppdelade i olika kategorier såsom sport, film & serier, eller ett fritt valt paket där man får välja de kanaler man själv önskar ur respektive kategori.

Att välja digital-TV ger många fördelar. Gästerna får tillgång till digital programinformation via fjärrkontrollen med information om pågående och kommande sändningar. Det går även att programmera alla TV-apparater centralt i systemet och allt fjärrövervakas via ett webbgränssnitt.

Licenser för offentlig visning

I offentliga lokaler där man önskar erbjuda TV-innehåll för en större publik är det viktigt att man har rätt licenser. Vi hjälper er gärna med detta så att ni kan erbjuda hotell-TV även i hotellets restaurang, gym, reception eller bar.

Ge dina kunder den ultimata hotellupplevelsen!