HOTELL-TV

Integrerade TV- och bokningssystem för hotell

ÖVRIGA LÖSNINGAR

Våra övriga lösningar

Utöver Hotell-TV och bokningssystem erbjuder vi även andra typer av IT-system som förenklar och förbättrar upplevelsen för såväl kunden och dig som bedriver hotellverksamhet.

Digital skyltning

TV- apparater och skärmar kan även användas för effektiv digital skyltning i såväl rum som, lobby, restauranger och andra delar av hotellet. Dessa kan användas för att meddela viktig information till gästerna och givetvis också för att skapa en effektiv kanal för merförsäljning.

Integrationsplattform

Vår integrationsplattform som är skapad för att kunna interagera med de olika system som används i hotellet, till exempel låssystem, hotell-TV och bokningssystem. Med hjälp av vår system får ni möjlighet att effektivisera hotellets gästflöden, till exempel med hjälp av in- och utcheckning på webben, automatisk utlämning av nycklar och liknande.

Systemet öppnar även upp för möjligheter till merförsäljning och tjänster som förenklar och förbättrar hotellupplevelsen för kunden.

Wifi-nätverk med och utan debitering

Hotellgäster önskar givetvis att kunna vara uppkopplade under sin vistelse. Våra lösningar för kund-Wifi kan anpassas för att antingen vara helt öppna för gästerna eller med olika former av debitering. De erbjuder en stabil och snabb uppkoppling i hela byggnaden.

För smidig och effektiv in- och utcheckning!